Bel me terug
x

Bel me terug

Laat uw telefoonnummer achter, en wij bellen u terug.

Deuren voor markthallen Purmerend

Op de koemarkt in Purmerend is deze enorme markthal gebouwd. Wij hebben daar de automatische hefdeuren & de hekjes voor de ramen mogen realiseren.

Bekijk project

Over ons

Wij geven uw ideeën vorm
U kunt bij Knook Vormgevers in Metaal terecht met concrete productieopdrachten. Voor het uitwerken van uw ideeën, vervaardigen van werktekeningen (2D/3D) of voor een deskundig advies over bijvoorbeeld materiaalkeuze of afwerking bent u bij Knook Vormgevers in Metaal ook aan het juiste adres. Met onze eigen staal, rvs en aluminium hal kunnen wij u goed van dienst zijn. Wij hebben ook onze eigen showroom. Waar wij aluminium, staal en kunststof verkopen. Neem gerust eens een kijkje.

Wie zijn wij

Ons team van 26 vakkundige calculators, engineers, werkvoorbereiders, productiemedewerkers en monteurs staat voor u klaar om u te adviseren over de mogelijkheden van metaal voor uw project of product. Onze kennis van metaalbewerking, productietechnieken en onze ruime ervaring met vele verschillende oplossingen in metaal resulteert in een absolute meerwaarde voor u als klant.

Onze projecten

Ben je geïnteresseerd in wat wij kunnen? Kijk snel verder bij onze projecten

Geschiedenis

Knook is gestart op 20 april 1990. En wij hebben dus al ruim 30 jaar ervaring.

In 1992 koopt Knook haar pand in de Pascalstraat, Purmerend. In 1995 werd er een staalhal bij ons pand bijgebouwd en in 1998 werd er ook een RVS hal bijgebouwd. En in 2020 hebben wij met trots onze showroom geopend.

We hopen nog vele jaren projecten te realiseren.

Erkend leerbedrijf

Knook is een erkend leerbedrijf. Dat houdt in dat wij studenten een veilige werkplek bieden, waar zij ervaring kunnen opdoen over de verschillende werkprocessen. Onze praktijkopleider begeleidt de student op de werkvloer.